18 juli

05.33 Fikar. Riktigt ont i huvet. La mej 22 ..så är de.

Semesterresor kan oxå skapa distans till saker. Kan va bra kan va jobbigt. Man ser på sitt liv som en åskådare. Mitt liv väldigt mkt praktiska saker som involverar andra individer. dvs djur. Gör saker mer komplexa.

Lite grann som ”jag är aldrig ledig för då märker jag inte hur trött jag egentligen är” eller ha aldrig semester för då slipper du börja igen. Sluta aldrig för att slippa börja. Vilken jävla ekvation förresten.

Hundarna skadade. Fick höra av Jocke att han fått bryta upp golvet i ladan för Pelle fastnat under. Hade lite skrapsår när jag kom lördag. Under söndagen har de båda troligen varit där igen och hållit på. Skrutt värst. fått nåt mot hugg av något så svullnad vid munnen och sår i munnen. Ser oxå ut som klösmärken över nosen. Troligen grävling eller nån jätteråtta.

Antibiotika behövs.

Red hästarna igår. Njae 4 dagars vila. Iogurte blir inte förtjänt av de alls. Festus helt ok.. Rensade i rabatter o fixade m blommor under em.

Idag ”glömde” jag min franstid och bokade upp mej på träningar hit o dit så jag får försöka fransa mej i morron. Ett veterinärbesök fm så de får bli em om min fransperson kan.

Sedan är de träningar resten av vecka