13 juli

05.39 Fikar .sovit bra. Idag ska vi på semester. Härligt. SKa bli så roligt. Först en massa hemmagrejer.

Johanträning i em. Rider-duschar och sedan drar vi.

Igår red jag två hästar och longerade en. Hade lite träningar och åkte edan till Örebro. Varmt men kul.Hemma i lte mer normal tid. halv nio. Stannade till handlade lite för resan.bröd osånt.

SKa bli tre dagar/mornar utan upp för man måste. Jag gillar dock att gå upp men känslan. Eftersom de inte är nån skillnad på att lägga mej 21 eller efter midnatt. Vaknar alltid vid 5 så är de en uns stress oxå. Just därför är de skönt. Speciellt om man sover med en 15 kille som helst sover till 12. Oavsett när han lägger sej. Samma men tvärsom. Hahah

Man behöver träna på vissa saker . Samma med allt. Träna på att ligga kvar i sängen. Men så har jag ju promenaden. Alltid när jag dömer o bor på hotell blir de en morronpromenad. Den kan visserligen bli en fm -promenad.Gött är de.

Idag rider jag Iogurte och Festus. Har inte tränat sedan innan midsommar. för nån alltså.

Blir inget skrivet då dator blir kvar hemma.