11 juli

05.50 Fikar. Solen skiner. Vilket väder. kl 06 är då bästa tiden på hela dagen. Men hur de ska gå i vinter de vete fasen. Häromdagen frös jag om fötter. Blev så där vita. Domnade. På sommaren….Det är de stora frågetecknet alltså.

Red igår. Mkt ”grund” galopp skritt galopp skritt så fort de bär iväg…tebax på bakbenen. osv.

Hade ett Teams-möte gällande våra LAG SM lag. 30 min lagom. Lite svårt att bestämma så här långt innan.

Åker på semester ons kväll. Först var planen en annan. Var dock svårt att hitta stuga eller liknande på västkusten(som jag gillar). Varför tar jag inte husvagnen? Ja säg de….började leta camping. Fanns ,som jag hitta, endast i Strömstad. Så fullbokat o speciellt om man bara skulle stå två nätter. Vi åker dock ons o övernattar typ i Ed så vi är en bit på vägen.

Jag o Birk. Ska bli sovmorron o fiske. Hästarna vilade 6 dagar efter midsommar och att de nu får vila tre dagar känns t.om bra. De jobbar på bra tycker jag.

Idag hemma och i morron Örebro