28 juni

06.13 Fikar. Sovit bra och då är jag alltid tröttare på morron. Vilken ekvation!!!

Det har regnat. Underbart. Igår va de halvfart ..inte kanske för jag va trött utan de var varmt och så mkt broms. Gjorde lite gästspel utomhus men gjorde lite ekonomi på tävlingen. Mkt konton var de.

Hästarna får vila denna vecka eller iallafall till fredag.Jag rider ,tycker jag, aldrig speciellt hårt. Två dagar -vila en osv- …Kanske mer mentalt ,jag vet inte.

Iogurte som debuterade MsvB1 i maj förra året. Helt galet egentligen. Speciellt när jag inte tycker jag rider hårt. Mina ridpass är ca 45 min . Har inte varit ett problem med att lära sig nåt. Han behöver bli starkare i sin bärighet JA men samtidigt är han inte för svag för att göra grejerna. Cirkus?? nej inte direkt tycker jag. Han HAR ingen fantastisk gång utan den ska utvecklas ,det är väl där vi hamnar. Han är 9 år….och jag begär inte att de ska vara bättre egentligen även om jag ”skäller” på han att han kan va lat. Jobbar mest med grund . Jag ser i siffror att de blir ngt bättre hela tiden. Han gick ju bäst i Intermediare där jag gjorde ett misstag jag faktiskt aldrig gjort förut. Gjorde fel antal byten. Han va så fin i serien…fick ju 7 på treorna och hade fint flyt ,fick ett hjärnsläpp o slutade för tidigt. Märkte ju sedan att de va för långt kvLar till hörnet. Men så kan de va.

Festus den vackre… Ja va säger jag om han. Han känns lite som han inte fattar….han gör. Hahah.

Festus förmedlade jag som 3 åring till en elev till mej. Hon har lagt ett gott grundarbete och red periodvis träningar för mej,så jag har sett han hela tiden. Hon startade några LB med lite trassel. Han är ju rätt stor och hon rätt liten så när han blev tittig blev de krångligt.. Kanske 5 LB?

Jag blev tillfrågad att köpa tebax i maj förra året och visste ju va fin han va och har skojat att jag skulle behållt honom.

Jag hade då aldrig ridit honom men visste ju så fin han va och att Johanna tagit så väl hand om honom och vi hade gjort en fin grund tillsammans. Han kom hit och startade sin första LA juli förra året.

Att han i helgen debuterade Prix st Georg på de viset är ju helt otroligt…två på 66%. Dessutom vann båda MsvA och den på Grevården. är ju så stolligt.

Han har en ganska skarp härstamning Ferro-Jazz men är snäll…dock kan han bli spänd som bara den och då lite introvert. Men vilken en han är.

Idag blir de njuta av regn…åka till Närke för träningar.