17 juni

05.57 Fikar. Hoppas den jävla huvudvärken försvinner med obligatorisk Treo och stoooor kaffe. Fy faan. Sovit illa. Vakna 03.00 Fölen /sto ute i nya beteslösdriften första natten . Kikade på dessa. Tog blodtryck som jag trodde skulle va skyhögt men inte. Bara lite högre undertryck så de va de inte denna gång.

KOm in lite sent igår efter träningar o annat fix.

Jag har ju varit så ”dum” som sagt ja till dömning i helg. Har ju inte tid. Men bra för mej o döma Int I klasser. Jag har dock för mig de va sagt 1 dag men låter de va osagt hahahahah

OK tänkte jag,får ta de som en chans att sova ikapp osv. Nehej du..jag fråga vart jag skulle sova i Surahammar. Teorisal m egen säng eller 8 bäddsrum. Njae….. OM jag hade dömt till 21 och börjat 8 kanske men så är nu inte fallet.Vi får se hur jag gör. Kanske tar lastbilen?

Tackade även JA till en snabbvisit i domarbåset på Karlstad idag. Några timmar mitt på dagen.

Ska passa på att hämta segertäcken på Färjestad.

Hästarna hade vilodag igår . Behöver rida alla idag och i morron.

Birk hjälpte oss så bra igår. Gick runt hela stora sommarhagen o ersatte stolp o fixa tråden. De va ett tag sedan ,märktes eftersom de växt träd o grejer genom trådar ..som en djungel.

Den ena baracken…den första ruttna man kommer till är nu ett minne blott. Underbart.

Dressyrplank nymålat. Litet lager matrial samt salt på utebanan ska göras. Ett litet lager spån i manegen för lite lyft skall göras.

Verkar som jag får vara domarsekreterare själv till alla tre domarna i helgen..