13 juni

05.24 Fikar. Min mage i lite jobb….tillagade ett innanlår älg i slowcookern. 9 timmar med lagerblad lite senap..hade inga morötter..lök…kryddpeppar mm. Hällde sedan i grädde,lite gele mm och gjorde en sås. SÅÅÅ gött. Hade ätit dåligt hela dagen pga tidsbrist och tog en rejäl portion vid 20.30

Pulled älg.

På dagen va de träningar som körde ihop sig lite men alla va snälla o lösningsfokuserade. Hade satt fel tider. Red Iogurte och Festus. Idag ska jag rida Tarco direkt på morron. Innan jag klipper mej. Bättre o rida långhårig kanske??Haha

Tillbaka hit o fixa. Stadstur i em. Sedan tävlingsfix.

Har bestämt att göra funktionärsmatlådor. Nåt gott hemlagat. Klassikern Lax m pepparotsvisp är rätt kostsam(vi gillar funkisar men ..) Vill dock erbjuda mat till hjälpare. Man kan givetvis köpa den om man vill men det ingår lunch för de som ställer upp.

Startlistor för Surahammar ute. Hade en förhoppning att döma tidigt söndag men är klar vid 17 vilken INTE är tidigt.

Hade planerat att få upp tältet i helgen.. men o andra sidan kan inte jag de utan känns som en kill-grej.