9 juni

05.34 Fikar. BörJarjar bli lite bränd i huvet. På riktigt. Inte bara att de är lite kul utan samtidigt lite skrämmande. Har en dam som rider två hästar för mej. Med några timmar emellan. Sett dom mkt.

En är fux en är brun. Kanske åt de biffiga hållet båda men en har startat och en är väldigt grön.

Red igår…jag säger .Va fin han blivit….ja säger hon jag har jobbat bl.a bl.a

Hästen hoppar till för nåt. Jag säger typ..: Men oj blev han rädd. ? Hon säger : Ja men han far ju inte iväg utan stannar hos mej. Jaha tänker jag.

Jag säger.: Vi börjar m skänkelvikning, alltid bra att starta upp med o komma till ridning. ÖÖÖhhh jaha säger hon. De går helt OK. Jag säger att vi ska gå över till galopp. Hon säger …Jag har inte galoppat sedan du va här sist utan skritt/trav jobbat…Jag: ?????? Ser DÅ att det är den gröna hästen fast jag ”trott” de är den bruna. ALDRIG hänt förut. Va stört.

Har innan satt i fel sladd i mobilen för laddning. Köpte förra veckan en ny då jag inte tyckte den funka som jag hade. Var dessutom lite krånglig då den va ihop med USB så nån dator tog över.

Under denna vecka konstaterat att den nya skitsladden inte heller funkar utan fått tagit med väggladdare på mina träningar. Såg igår att jag satt i den kasserade laddare och kontaterat just de-att den inte funka. Konstigt. Igår satte jag i rätt laddkabel. Funka.

Red Iogurte o Festus igår. Funka bra. Idag blir de Tarco morron och försöker hinna till stan fm o beställa täcken. Tränar m Festus/Iogurte i em.

Hälften av dressyrplanken målade.

Nu tant-planka