6 juni

06.08 Fikar. Grejat lite… Birk kom hem sent m kompis så vid 23.30 va de dags att dra i madrasser o övernattningsgrejer. Hahahha

Nationaldag…. viste inte ens de va Pingst i helgen..Jo på lördag kväll hörde jag de.

Var o dömde på Lillerud igår. Hemma på em och red Festus. STallsysslor och inne vid 19. Lars frågor om vi ska hitta på nåt…..(inte sex -nej) som vadå frågar jag? Vet inte…kanske göra nåt…. Jag funderade.

Ja OM jag bodde i stan skulle jag gå ut o ta en öl eller nåt. Ska jag göra de nu innebär de en biltur igen. Snabbt räknat åker jag mellan 100 och 150 mil per vecka…inte alltid men rätt ofta. Så trött på bil….KÄnns mer speciellt att bara vara…..

Vi har slut på öl o cider förrådet så de gick inte här hemma heller.

Tog en tur i midsommardjungeln. Boxar…..el…..täcken…..

Idag rida tre st. Några lektioner. Köpte rödfärg igår. Ska idag måla sekretariatet.

I morron Örebro