27 maj

05.46 Fikar. Alltså slutet av Maj……var glad. Vilken årstid…vilken tid på året.

Igår som sagt åkte jag 06.45 till Karlskoga. Hemma 19.30. Hade tretton träningar..snudd på rekord men var kul. De är verkligen kul . och nu gör de inget då de inte är minus 10 grader utan man kan ha normal klädsel och inte ont i fingrar o tår.

Birk ringde o sa jag skulle ringa när jag hade 15 min kvar till hemma. De va nåt på gång.När jag kom hem hade han gjort sina goda hamburgare(Quorn) m chilimajonäs och hemfriterade strips. Dukat o klart. Lars var hemma o hade ett litet finger med i spelet. Så gott. Synd att jag åt en ostmacka i bilen hem…..men trots de gick även glassen ned som var till efterrätt.

Idag ska jag släppa sto m föl på lite mer bete. Hemma idag ,ser ut att bli fint. Rida och fixa med lite Midsommarbestyr

I morron åker jag till Kimstad/Norrköping för dömningar och hoppas kunna rida nån innan. Iallafall släppa ut o fixa. Hemma söndag senare.