13 maj

05.54 Fikar på fredagen den 13. Hoppas fölet mår bra. Tittade till de igårkväll när jag kom hem.

Är mest orolig att den inte dricker nog mkt då de va lite knöligt i starten.

Känns som nattens sömn hjälpt upp de sista dagarnas röra.

Onsdagen va de ju Uddevalla med några träningar samt hämtade hem Trischa. Kom hem halv 12 på natten o sedan fölades de 2.30 så de blev nån timmes sömn. Igår iväg till Karlskoga för träningar o hemma 20 nånting. Försökte att sova igår fm men gick inte.

När de blir så där så blir jag nästan tvärtom. För hjärtklappning o blir så fokuserad på att ”klara”

Nu är den grejen över och idag en hemma dag med ridning av 4 och de andra för i morron är jag borta hela dagen i Hagfors. Hade tänkt rida nån innan avresan 9…bör jag hinna.

Hästarna när jag nu red dom sist…..ons? gick asbra. Så kul.