5 maj

05.27 Fikar. Behöver ut tidigt då hovslagare kommer för att verka föl mm. Lars o Birk får hjälpa till att ta in dessa.

Igår var de en Birk dag(varje dag är en Birk dag egentligen men rent fysiskt) Jag red Iogurte och sedan åkte vi in till Bilskolan. Han skulle köra upp för A traktorkort. De tog 2.5 timmar. Under tiden fixade jag avmaskning och handlade.mm Jag hämtade upp han vid 12.30 och han försökte luras att han inte klara men de gjorde han. Nöjd förståss. Vi hade stämt träff med mormor på Ikea för inköp av rullgardiner och köttbullelunch till Birk. En old time favorit sedan ”barnsben” Fattar inte men så är de.

Lyckades bara köpa rullgardiner och inget mer men sedan frågade mor om vi kunde kolla på en klädaffär. Jag följde med och vips så kpte jag ett par domarbyxer. Så fina. Vita m blå blommor på. Började prova 42…….

stora. Tog 40….nja… 38 blev de så de va bra byxor för egot . ELLER inte? nu kanske de blir: Jag har ju bara 38 i storlek och kan visst stanna o ta en fika eller köpa mer Ben & Jerry. Hahahahah

Hem o red en häst,kolla juver,satte en deg…in m käk i ugn. Tar in hästar. Bakar frallor som inte blev bra. Klart helt nygräddat bröd m möe smör är gott men idag kommer de INTE va goda. Gjorde några matlådor. av ugnsfatet.

Idag som sagt mkt.Hovis..rida….inventera rosetter…Lars har lyft och stabiliserat sekretariatet så då står alla grejer som var där inne utanför och de ska in o städas upp. mm. Träningar i kväll.