4 maj

05.47 Fikar. Igår red jag tre st o hade nån lektion. Blåste kallt men fint ändå.

Det är som man är ”en hård i magen” Man trycker o trycker. Det som gör att de känns så är att de är SÅ mkt nu som ska lösas o klaras och de bara trycker på liksom. Explosionen är väl troligen midsommar.

Men detta är livet liksom. Petra Malms bok….VARFÖR gör du de här? Jo därför jag tycker de är roligt men kunde va bättre på planering.

Gällande midsommar så är den uppstallning jag kan fixa klar. Hästar som inte ska gå ska ut i hagar osv. Domare är klara. Hade en plan att börja laga mat som kan förberedas. Kommer de nån överhuvetaget?? Det är ju en rätt väsentlig grej. Och därför lite svår att planera.

Har glömt att göra rosettinventering. Försöka räkna ut hur många som kan behövas. osv.

Jag ska hålla igång tränande o tävlande . Både mitt eget och andras .

Nåja. Idag ska jag rida Iogurte på morron. Tror de andra får vila. Jag ska med Birk på uppkörning för A traktor. Detta är mitt på dagen.

I morron ska fölen verkas och till helgen förhoppningsvis iväg på bete.