3 maj

05.53 Fikat färdigt. Slurp sa de. Igår red jag 3 hästar. Alla tre gick rätt bra. Iogurte låg mest i hagen o vilade. Är han så chill eller ä de nåt annat. Han ligger inte inne nåt så jag ser men i solen i hagen. Njuter…..

Har en del träningar hemma denna vecka så de känns som man hinner med en del annat. Igår gjorde jag fransar. Det är jobbigt. Man somnar hela tiden… men de går ju liksom inte . Man behöver ju ligga still hahhah

Köpte en dammsugare att ha i typ sadelkammare och till bilarna. Slippa dra med den man har inne.

Tänker på tävlingen jag anmält till mitt i fölningstider. Gahhh man behöver verkligen dela på sig . Grevagårdens meeting. Var ju där förra året oxå. Superbra tävlingsplats och vid ett bra väder helt gött. Vi har dessutom domarkurs söndag.

Jag får planera.

Åt ganska mkt glass igår. Ben&Jerry mintchoklad…. Så jädra god