23 april

06.01Andra fikat denna vecka. Skönt. 38 igår kväll 36.7 nu på morron.

Igår mockade jag åt alla och red två hästar litegrann. Kändes OK. På em fick jag köra Birk till Körskolan för manöverprov. De va ett manöverprov o köra i Karlstad oxå. Jag har inga problem med stökiga stadsmiljöer egentligen(bott i San Fransisco och tagit körkort där) men Karlstad??Bussar….burnouts…BMW/andra små sportiga bilar ettjädra tutande…vart kommer de ifrån? Nej fy .

Flöt omkring för att vänta på honom men räknade lite fel …de va klara i Grums 17.15 dvs tebax vid 18 Jag hann iallafall handla lite alltmöjligt. De kan man alltid faktiskt. Handla.

Läkare ringde o sa de va negativt Covidtest(jag hade gjort ett hemma oxå för ”säkerhetsskull”)Samma där.

Idag blir de stalltjänstoch rida de jag orkar. Känner mej stel och åldrig då jag ej använt mej på flera dagar.

Imorron dömning i Örebro