17 april

05.54 Fikar. Huvudvärk en s.k Påskavärk. Hahaha Igår red jag 4 hästar och var till stan o shoppade m Birk. Dressyrbokstäver som jag kom på va trasiga…några iallafall. Speciella Påskägg till Lars(som han letat) nu visade Birk mej på en för mej ny godisaffär vid Biltema..Tyvärr billig. Men köper inte på de viset vanligtvis utan jag impulsköper godis på vägen eller i mataffären. Ingen butik så där men nu va vi på Biltema så inhandlat o klart

Reservbläckpatroner köptes. Det är en ångestgrej på tävling ..att de ska ta slut.

Då Birk hade bjudit släkten på middag va de in o börja laga mat. Jag gjorde ett hemskt fel . Ingen sa nåt men de måste ha märkt. Jag tänkte inte på de förrän jag kissade hundar nu på morron. RÄKORNA!! Jag la på dem på fisken direkt och sedan 30 min i ugnen. GAHHHHH. Men ”gick o äta” men synd på räkor. Som inte tillförde nåt utan snarare tvärtom. Learning the hard way -igen med dessa räkor. Man lagar för sällan m räkor så man glömmer.

Gjorde klart 4 köttfärspajer och en spenatpaj.

Tog in hästar och de hade varit ute lite längre och allt va förberett inne så bara o ställa in. Gött.

Lars drog ström till sekretariatet och idag blir de fix av bana. Tror jag rider mina tävlingshästar efter programträningen som är idag. Kan de va ute hela dagen.

Rider 2 innan.