15+16 april

05.48 Fikar. Skulle kanske vilja sovit lite till men så får de bli…kanske en annan dag.Tor morron red jag som planerat (skrev panerat först-blev konstigt hahah) Tarco och Festus.

Iogurte o hingst vilat 2 dgr …Örebro var de träningar från 11.-21 .00 på torsdag och programridningar fre 9-15. Övernattade i en husvagn. Mysigt.

På hemvägen handlade jag mat. Birk hade arrangerat en Påskmiddag för mormor,moster o kusin. Företagsamt.

Kom hem lastade av och Birk följde med till stallet med lite grejer. Vi fodrade och gav oss på kökssysslor. Då vi inte ska ha nåt käk på måndag så gör jag köttfärspaj till domare. Trodde inte vi skulle komma upp i 40 starter som vi gjort men så får de bli. Eftersom jag ändå skulle göra en paj så gör jag fler ..jag har nu 5 pajskal klara i formar för gräddning.

Birk skulle göra egna Nuggets så kycklingfile köpt och han fixade paneringen. Jag gjorde potatismos och han o Lars tog detta till kvällsmat. Jag gjorde en minipaj m broccoli.

Idag är de återridning typ. Ska ha 2 lektioner och vill rida 2 innan de. Får gå ut lite tidigt. Som sagt middag i kvällningen. Det får bli lax för enkelhetens skull.

I morron samma visa men programträning em. I de vackra vädret.