14 april

05.40 Fikar. Mössan på. Ingen som elda här hemma. 13 grader Hahahahah

Jag red 3 hästar igår ,alla ute härligt bara de. Runt lunch packa ihop mej o åker till Uddevalla. Jag hinner inte äta hemma ,har inget att snabbt få i mej utan får köpa en macka m Mozarella ost på macken.Kommer ner lagom till första kl 15.15. Klar strax före 21 och alltså hemma 23.40.

Nu behöver jag rida de två som ska tävla innan avfärd till Örebro Alla har vilodag i morron. Jag är en bättre ryttare idag på morron än i morrn sen eftermiddag efter två fulla dagar i Örebro. Garanterat hahaha

Så jag ska packa mina nattbehov och campa på gården. Ingen mening med att köra hem.

Sedan är de Påsk på riktigt.

Så inge bloggning i morron alltså.

Hej jag heter Gula katten . Jag kissar inne. Jag kissar inne även om jag varit ute hela natten. Jag är inte jättesnäll mor de andra..varken katter eller hundar. Egentligen bara mamma.Jag gör som jag vill-hela tiden