27 mars

05.25 Fikar. Lär behövas. Ser ju på klockan i köket att den va 4 när jag kom ner…..Gahhh. Glömde detta med omställningen. Tyckte jag gick upp tidigt när den va 5 på mobilen. Nåja får lägga mej tidigt ikväll.

Dagen igår blev inte riktigt som jag tänkt /planerat. Drabbades av åkomman-SÄGER JA FÖRST TÄNKER SEDAN.

Men de löste sig. När jag var mitt i min mockning ringer Hammarö o berättar en domare är sjuk och om jag då kan stanna o döma resten…dvs till 19.00. Säger då JA. Vilket betyder jag får avstyra en del här hemma bl.a.

Jag hann rida Iogurte och Festus samt mocka färdigt innan avresa.

De va kul att döma igen…mkt korta pauser gjorde att man inte hann prata så mkt med sina kollegor vilket va synd.

Väl hemma så vankades de ost /vin/vindruvor o kex till kvällsmat. Är man nyttig så är man.

KOllade Masked Singer och Muren. Masked singer är rätt kul alltså.Skulle lätt kunna bli tramsigt men fasen de håller.

Idag så ska jag släppa ut och se om jag hinner mocka nån.. Avresa 7.20 till Arvika Hemma vid 17 .

Då behövs lite veckoplanering bl.a . KOmmande vecka kräver mer planering än förra..