23 mars

05.43 Fikar. Idag blir de en lite rörig dag. Först stall/rida sedan möta upp kompis på kliniken för att där vara en kompis bara …hahahah Sedan behöver jag hem o rida i em men då kanske de är ridbart på utebanan igen.

Nån träning i kvällningen.

Jag anmälde Festus till Fagersta oxå …så han o Iogurte får åka dit .En MsvB5 och en St Georg..

Igår red jag Junior och Tarco. Bättre än dagen innan. Junior så svår. Måste säga jag fattar inte hur svårt de ska va. Nu funkar traven rätt bra och inom de normala. Nu kanske man sänkt kraven visserligen men känns helt ok o ganska behagligt.

Festus och Iogurte blev skodda och Iogurte rakad. Han rakades i höstas en gång och har blivit långhårig. Festus klippte jag aldrig, varför vet jag inte.

I morron är de träning för Johan igen. Ska rida båda. Ute hoppas jag. .

Birk ska PRAO;a nästa vecka. Han tycker de är spännande tror jag, kommer ihåg själv .Kommer dock inte ihåg vart jag var hahahahahah men ungdomspirret när man ska göra nåt sånt där.

Pirret försvinner nästan helt med åren o nu ska de mkt till för ett pirr. Hahah

Att åka o träna för Pether Markne va lite pirrigt o en ljusglimt.
Birk va ofta med