21 mars

05.44 Fikar. Huvudvärk som kommer gå över. Igår va de en ledig dag. Hade visserligen stallet m mockning o red 2 hästar på utebanan. Så skönt , fodrade men ändå liksom. I alla mellanrum så kollade ja Equisport och Strömsholmstävlingen. Intressant och inspirerande.

Hahahah igår när jag red Iogurte (mr Asplöv)på utebanan så passade jag på att utnyttja att de va vatten o en isremsa på ena långsidan. Han har kännts så bra de sista och började rida i vattenkanten där isen började. Jo då de funkade. Han piff o puffade lite Utnytttjade at han va lite tittig men gick att rida som vanligt. Red lite på vanliga banan o svängde över till piaff-sidan. Helt plötsligt fick han se en skugga i vattnet på nåt vis ,hoppade till…kom på isen som sprack(högljutt) blev ännu räddare. Stod o skakade ….försiktigt manade jag han mot ”säker” mark….han backade mer o blev helt elektrisk.

Vi kan säga han piaffade hahahahahaha. Jag satt av o ledde han från detta hemska. Sedan kunde jag rida där som förut men undvek skuggan i vattnet.(tror de var gammal bajs eller nåt. Han är så konstigt rädd.

Idag ska jag o Birk till Specsavers för synundersökning för hans körkort (A traktor)Får ta några ärenden på samma gång.

Innan dess rida 4 st. Lagade en grönsaksgryta igår. Har några dagar.

IOGURTE