16 mars

06.20 Fikar. Hade sovmorron till 06.00. När man kommer från Örebroträningar igår, kommer hem efter 22 . Klockan kan ibland dra iväg när man ska lägga sig och vill inte sova mindre än 6 timmar om de går att lösa.

Red tre innan avresa igår samt stekte pannkakor. Idag är de Rosensjö. Lite knöligt o få ihop. Nån va tvungen o va klar innan och en kunde inte rida före en tid.Men de gick . Hemma vid 18.30 och har en lektion här hemma direkt.

Jag tror jag har noll träningar i morron. Då ska jag se om jag kan få till en klippning på nån häst.

Denna helg är de tävling. SÖndag. Kosta på mej en staketträning lördag just i Sunne. Festus ska gå en MsvB5 . Kan gå bra kan gå inte så bra. Är viktigast med kval nu. 62%. Vill fokusera framåt.

Hämtade Iogurtes täcke. Ett svart som de står Future Star på. Den ”cupen” jag anmälde till. Hästar 7-9 år som startar St Georg.