20+21 feb

05.52 Fikar. Lite bråttom. Veterinär kommer 8.00 å de gäller o vara redo.

I helgen droppade de in ridande damer med egna hästar och några som skulle hyra hästar. Så kan man göra.

Så pålördag red alla ett varsitt pass och sedan fodrade vi och stängde vi den butiken för att gå in i nästa. Jag hade förberett bra märkte jag. På med riset,Den färdiga parmesanfyllningen över laxen och in i ugnen.

Damerna hänvisades till sin rum och sedan kom alla o käkade. Knäckig äppelpaj med vaniljsås till efterrätt. Efter detta Mellomys med tillbehör.

Startade 9 igår med ytterligare ett pass. Vi var klara vid 13 och då avslutade jag alla sysslor runt detta. Inne o gjorde nåt annat och gick ut 16 för att longera Fado och Iogurte med tömmar. 20 min. Sedan fix till vällsfodringen.

Idag som sagt veterinärbesök. Inte så mkt till mina men till andra. Sedan ska jag rida och ta ett djupt andetag.

I morron en extrainsatt Örebrotisdag. Vi plockade bort en så de blev varannan men nu fick inte alla plats helt plötsligt så de blev i morron igen.

Till helgen norra Värmland.