11 feb

06.03 Fikar. Red 3 hästar igår. Iogurte lite tuff vid Johan men blev så bra.

Har nu anmält till

För talangfulla dressyrhästar 7-9 år

DressagePower Future Stars är tävlingen för våra talangfulla hästar och kommande olympier. Future Stars fyller tomrummet mellan årsgångsfinalerna och Grand Prix. Vi ger er förutsättningarna att förbereda er inför kommande tävlingar och nå den absoluta internationella dressyreliten. De åtta bästa ekipagen möts i en storslagen finalhelg som ska återspegla samma känsla som det är på de större mästerskapen. Vi utlovar mycket hästar, publik, kameror, musik, spänning – ni får försmak på framtida internationella mästerskap!

För att delta i tävlingen anmäler du dig nedan. Under ”Regler” kan du läsa mer om tävlingen. Efter att du har anmält till tävlingen räknar du ditt bästa resultat från någon av dina starter. De 20 bästa ekipagen möter varandra i en semifinal där de åtta bästa sedan kvalar sig direkt till en rafflande kürfinal!

Han är ju 9 år i år och gick st Georg förra året.

Idag har jag några träningar och ska rida några själv. Skulle va skönt om lite is smälte bort under dagen.

I morron blir de stall,rida och Uddevalla. Nu behöver jag röra på mej.