4 feb

05.45 Fikar. La mej tidigt. Uppe tidigt. Igår red jag tre hästar. Känner mej tyvärr rätt stel,skulle behöva smörjas m Voltaren i varje led o muskel.

Iogurte var jag verkligen noga med..enkla övningar men svara för skänkel. Lite bekväm häst. Men duktig. Red Fado som är rätt rolig o rida. Lite trixig o teknisk men kul. En härlig energi som man ibland misstolkar tror jag.

Bakade 30 tekakor på em och försökte fokusera på en planering men lyckades inte riktigt. Ibland blir saker typ övermäktiga. För många omoch ifall/eventuellt. Det funkar inte längre.Att ex vis arrangera saker som träningar för extern tränare osv och det är si och så med anmälan är oxå ett litet problem. Man ska då hålla koll…inom rimlig tid avboka..man kanske kunde ha hittat på nåt annat.

Men de är viktigt att ha en kontinuerlig träning. Regelbunden med inte för lång intervall. Visst kan enstaka vara inspirerande och kanske för de längst komna lite mer intressant men det är bra o få ett flyt med den delen. Även de sämre träningstillfällena är viktiga för en utveckling.

Martin ex vis…. då han var här i sep sista passet är de en lång tid emellan. Några väljer bort och några faller ifrån naturligt. Så den vet jag inte om den blir av. Funderar på att ha en tvådagars själv med övernattning.

Igår em fick jag en riktig mental svacka. Den bestod i att jag kände mej så upp i halsen med allt negativt. Alla runtomkring som gnäller….pratar om ledsamheter o annat. Vart är de roliga?? Ja de är inte lätt när man dessutom är en av de största gnällarna själv.

Trött på mej själv oxå…..

Bensinpriser….matpriser……elräkning….. all denna Covid-skiten…..relationer….ork….

Kan man ”bestämma” sej för att ha de bättre?? Ja jag tror de. Men det är ett arbete…Frågan i dessa tider är troligen: Vart hämtar jag energi??

Energitjuv?? Eller faktiskt GER energi???. Missuppfattningar ,trampa på tår…..tar illa upp……