27 jan

06.05 Fikar. Ont i huvet..som de sig bör. Ingen feber .4 dagars helt feberfri.

Igår red jag Iogurte. Gick rätt bra. Han är rätt säker på serier. Ibland känns de som jag slarvar (tyvärr) o då kan de haka upp sig. Vad är då slarv? Kan nog se på olika sätt. Jag KAN ha slarvat lite hela tiden och har inte hästen framme för skänkel ex vis. Och gör ändå övningar som då blir knöliga. Jag kan ha slarvat när jag går in i övningen o inte uppmärksammat att han blivit sned eller nåt.

På Måndag ska Tarco och Festus tillbaka in i matchen. Gissa om jag ”valde” rätt vecka o vara lite sjuk. Inga örebro/Karlskoga och två hästar vila.

Idag kommer Johan och jag ska rida Iogurte först och sedan avlägsna mej. Håller fortfarande avstånd .

Kollade och bokade lite domare i går. Bl.a till Midsommar. Planen är ju att ha högre klasser och började med GrandPrix domarna. Fick två positiva svar. Kul. Tänk om de kunde bli som vanligt detta året???

Behöver börja med den nu….. planeringen.

Samantha Midsommar för 10 år sedan