9 jan

05.34 Fikar. Idag ska jag försöka rida 2 hästar innan avresa till Karlskoga. Gillar INTE att rida när jag kommer hem. De går nog.

Igår red jag tre st. I jodpurs skor. Utan chaps . Gick oväntat och otippat bra. Chaps o stövlar inlämnade och hade bara de tunna stövlarna och de kändes kallt

På morronen när jag fick en ny bal på hökärran skulle jag skjuva in de sista lutade mej o tryckte på…..släppte med foten o knä åkte rakt ner i cementen. Kändes om nåt blev löst. Gjorde inte alls ont att rida men att lyfta o gå. Knölig natt och som ett band runt knä. Tyvärr de knät som har en menisk som spruckit en gång samt en klippmaskin som for in i de så jag fick sy. Hahahah de kanske tål alltså.

I morron upp 4.15 för att 5 starta resa till Husaby med Tarco. Han ska på återbesök. Spännande eller inte.

Beställt tid för vet-check på mina hästar. Har väl aldrig gjort men tyckte de va dags. Inga misstankar men just därför..kanske möta den berömda Olle i grind.