8 jan

05.53 Fikar nästan . En mastig huvudvärk gör de hela lite segt och idag kanske de varit skönt att ligga kvar i sängen. Vet inte varför jag inte gjorde de heller……dum i huvet kanske?

Hade inte behövt gå upp inser jag. Manegen upptagen från 9-14..Kan rida efter. Kan mocka under dagen men NEJ klart man ska upp 5.15. Vaknade i natt o hade världens hicka. DET är konstigt. Haft en gång förut.

Igår red jag bara en häst. En lektion. Hämtade min bil och lämnade in ett par chaps och vinderridstövlar på lagning. Känns mkt pengar då en knölig dragkedja måste bytas ut. Men värt. All respekt åt yrket dessutom. Gus så krångligt jobb…..byta dragkedjor i stövlar o annat. Usch.

Hönor har börjat värpa så för att ta vara på ägg stekte jag pannkakor på 2 liter mjölk. Frös ner 4 portioner . .Sedan va de fodring och sedemera På Spåret. Kunde som vanligt nästan inget. Kanske skulle fått 3 poäng. Hahahhahah. KOllade Stjärnorna på slottet. Vilken historia med Marika Karlsson.

Carro red lektion på Iogurte igår. Det är nyttigt att vara ögon ibland. Jag kan förstå vissa saker…jag kan i det fallet se vad Carro känner (konstigt kanske)Man kanske inte upplever att hästen faktiskt blir så låg som den faktiskt blir eller att den är faktiskt ganska rak i serien men känslan är att den inte är de. Därför är ögon så viktiga. Ibland är de ju faktiskt så att det inte ”känsla/verklighet” stämmer.

Idag får vi se vad som händer alltså. Ingen manege under dagen vilket i sig kan vara en bra grej. Då kan jag släppa ridningen(tänker inte ge mej ut på halkiga vägar ) städa hos höns eller annat. Ja visst ja…ska skjutsa Birk o kompis till skidbacke. Höll på att glömma. OPS

Jag när jag åker uppför hahahah