6 jan

06.08 Fikar. Höll på att glömma skriva..faktiskt. Idag blir de ingen ridning. Ska iväg o ha träningar.

Red Iogurte igår , kändes fin. Red Festus som jag mest galopperade framåt på i lite lätt sits.

Igår va en lite jobbig dag rent socialt. När folk inte inser vad själva kärnan är till ett problem utan fastnar i sekundära saker som uppstått pga orginalproblemet. Jag orkar inte alltså. Blev lite jobbigt. Relationer rent allmänt, självbilder och annat som spelar in.

Jag är definitivt inget praktexempel på ”hur man ska va” men jag försöker resonera mej fram till vad som är orsaken till den ev konflikten. Ibland kan man diskutera men ibland så ska man bara släppa alltså. En del människor har man gjort sitt med helt enkelt. Den svarta sidan i boken är fullklottrad eller hur ska man säga?

Nu blir de stall och åka 8.30