31 dec

06.49 Fikar. Denna uppsjåsade dag…eller? Det kanske är en dag man behöver för just avslut och avstamp. ??

Sov till 6 idag hade bestämt att inte köra plankan . Fick ett litet svar på varför jag känt mej så tjock sista veckan. Misstänkte starkt att all choklad gjort sitt men när jag bytte långkalsonger fick jag nog ett svar. Jag hade fått på mej ett par S i storlek som låg långt inne i en låda. De va Birks för nåt år sedan. Jag brukar ha L på just denna modell. Har tyckt de klämt i den s.k midjan. Hahahahah Vägde mej och de va samma som i somras. Puh.

Gissa vad jag gjorde? Öppnade en Paradis-ask.

Red Iogurte för Johan i går. Han var så pigg och lite vass. Körde övergångar-form. Inga byten direkt …visade förstås filmen på 12 ettor. Tränade trampet/passagen.De kommer ….Red innan de Festus(fin) och Avicci(fin)men på eget bevåg så att säga.

Igår kom Fado hem. Han ska fortsätta ridas. Kommer få vara lite lektionshäst samt till salu.

Igår gjorde jag o Birk en Saffransglass som ska ätas idag. Birk gjorde Havreflarn med chokladströssel som ska serveras med glassen. Jag förberedde potatis genom att skala dem. Har inte bestämt om de ska bli Hasselbacks eller vanligt kokta.

Jag har en ugnsbakad lax. De andra ska få en slags lövbiffsrullader som är fyllda m Dijonsenap och vitlöksost. En god sås till.

Nu blir de stalltjänst och får se om det rids nåt.