14 dec

05.51 Fikar. Diskat en stor disk. Huvudvärk….allt som vanligt denna timme. Skönt på ett sätt eller?

Igår va de de vanliga först..mocka och rida Festus. Gjorde några diagonaler med tre byten. Visade Markne som repeterade grunden: Behöver vara rundare och mer eftergiven. Kommer o byta jättefint o har en fin galopp. Så är de. Jobba vidare. tyckte de va en fin häst(vilket han inte alltid tycker hahah)

Iogurte ska få nya skor i dag så hans vila är snart över.

Hämtade sedan ett lass hö och stack till stan. SKulle äntligen få mina fransar. Min frans-görare är mellan två boenden och lånade sin systers lägenhet på kasernhöjden. Vilka fina !!!

Köpte sedan 2 grovmattor. En till trappen för skrap av skor och en till inne. Funkar bra att jag bär ut mina kläder till tvättsugan när jag kommer hemför att avlasta. Det är ju inte så att de är långt mellan rummen eller att rummen är speciellt stora.

Skall idag eller i morron måla murstocken bakom vedkaminen. Vi målade den för 5? år sedan eller när de nu va vi renoverade kök. Den har blivit smutsig av allt eldande.

Idag blir de Örebro.