6-7 dec

05.48 Fikar. La mej 22 och somna direkt. Dagen igår blev inte en jättebra dag på flera sätt.

Allt enligt plan var hästen lastad och startade resan mo Husaby kl 0500 prick.

Var framme 7.45 . Innan undersökningen började fick jag ett besked som man blir rätt ställd inför. Ser sin egen obetydlighet med sina tyckanden och beklaganden. En nära bekant hade lämnat oss. Vad ska man säga? Vad ska man tänka? man vill så mkt men inget är rätt . Man vill älta,man vill förtränga. ,varför? Så mkt framför sig. I alla sina egna frågor kan man bara ana hur de är för familjen. Herregud.

Mina svårigheter att rida hästen fick sin förklaring. Artos 3 kotor i hals. Ganska mkt. Ska tebax om 4 veckor. Behandlad. Jag har sagt det inte är ben utan nåt i överlinjen. Vacklat i om jag måste rida bättre(ja de måste man alltid) eller om jag har ”rätt”. I detta fall så har hästen gått sämre men ”lärt” sig mer vilket är en knepig ekvation. MEN svar är bra.

Idag tvätta rumpor på föl som togs in igår. Tror i nte rida. Hämta hö. Åka till Örebro laddad med värme.