3 dec

06.12 Fikar. Göront i höve. Frågan varför är så uttjatat så de skiter jag i.

Igår var de in o ut ….njae inte på ”de” viset(hur de nu va?) utan släppte ut hästarna…in o spackla /måla…. ut o red. Släppte ut ston då de lanat av med fölens blöta rumpor. In igen..fortsatte. Fixade mackor och fika till Johan och tog med ut.

Hahah jag led med Johan som skulle stå där i 5 timmar.Det roliga är ju att jag gör det samma. Hästar gick bra ,rätt pigga. eller riktigt pigga kanske. In igen och fortsatte nån timme till. Jag bryter vid 20.00 Tittar ikapp Halv 8 hos mej för att sedan skarva med Bytt är Bytt.

Birk fixade quornfärsköttfärssås till mej och kokade pasta. Han åt kyckling och Lars köttgryta. Hade gjort matlådor till grabbar för hela veckan. Åt till TV.

Sovit sådär. Vi har nu ett jättetäcke i sängen. Det som händer är att 2 hundar ,oftast under täcket, 2 katter utplacerade lite här o där ovanpå. Prova vända dej??? Den gula katten är som en blyklump ex vis.

Kanske ska prova sova i mitt kontor där de står två gästsängar?

Ikväll är de beställt Tacos. Tråkigt,gott,onyttigt.Det är ju ingen smakupplevelse o trycka i sig nachochips med ost o cremefraiche men de är gott.