25 nov

05.44 Fikar. Sovit ,sömntablett men vaknar 01 i allafall. Ingehuvudvärk, Skönt.

Igår kom jag hem vid 20.30 och kollade Bonde. Hade handlat lite bra o ha greker på Dollar Store. Den affärn är rolig..gar dessutom en del som är fint tycker jag.Det blev ett mörkt mörkt påslakan till Birk i leopardmönster men väldigt diskret. En passande ljusslinga. Glidgummi(hahahah) att lägga umder mattor,tvättmedel m tillbehör,tamburmajor till Birks rum och en del andra grejer. Hade 2 st 500 lappar. Jag sa i kassan: Nu får vi se om de räcker. Hon fråga va jag hade. 1000:- sa jag. Jodå rutinerad som man är 996:- Räckte till 2 bärkassar. Prick 1000. Hahahah

På dagen red jag två hästar ,rider bara en i dag. Idag fixardag inne. Gjorde ”gästsängarna” klara igamla Birkrummet och ska idag flytta dator. Storrens bland gamla lakan o grejer. Underbart. Ska bli kul.

Lagade grönsaksgrytan så jag har i veckan…stekte pannkakaor och gjorde ett broccoli/potatismos m kotlett.