7-8 nov

06.00 Fikar. Ja då var årets sista dömning till ända. De gick bra. Riktigt lite oväntat bra. Dömde 40 ekipage på Strömsholm Lag SM ponny.

Lång dag på hugget 8-14. Vi skiljde oss INTE med 5% på en enda. helt otroligt. Så skönt. De va nära nån gång men hölls inom marginalen.

Dömde först DM på Sörmon och åkte direkt till Strömsholm för övernattning på fantastiska Thottska villan. Så fint .

Efter dömningar hade jag en liten träningstour. Dammängen och Rosensjö så jag var hemma vid 20.30.

På lördagen skulle ju några hästar ridas och jag kom till Actor. Tyckte hans galla på den gamla skadan var större o hårdare, Tog ut och kollade. Jo då. Halt vid kotsenskidan igen. Nu har jag inte så mkt hopp längre. Jag har ridit så försiktigt ,tävlade visserligen i Mantorp men runt de starterna haft ett genomtänkt upplägg sedan i våras. Kyler efter varje ridpass etc..

GAHHHHHHHH

Idag ska jag ta stallet, rida de tre som ska ridas. Måndasgfixa i huset. Laga mat mm.

Har oxå ett föl kvar att avmaska. Kanske får bli idag. I morron Örebro och Onsdag Uddevalla.