3 nov

05.39 Fikar. Idag blir de en tur till Rosensjö utanför Karlskoga.

Folk tränar,tränar inte,byter tränare ,har kvar sina tränare, vad är de som gör vadå liksom???

Utebliven framgång? Eller förståelsen för den uteblivna. Rätt klass till rätt ekipage?Förväntningar? Ja de är viktigt att de är rätt.

Dagens analys va de.

Lars ,som den man han är, bestämde sig för att byta ut CanalDigital mot Telia. En massa krångel med bytet till att börja med och sedan kom the magic moment. 2 nov skulle de ske. Bytet. Oskulden på Teliaboxen skulle tas.

Ja de blev svart. TV skärmen slockna o vakna aldrig mer. Till saken och som lite ursäkt kan jag säga att TV var 15 år gammal . Lång o trogen tjänst men de blev väl för mkt för den. Den kanske t.om blev ledsen? Nåja den paja helt enkelt. Har inte varit ett fel på den nånsin.

Fick slänga oss in till ElGiggen o köpa ny TV. Hallelulja.

Idag ska jag rida 4 st på fm. Åker strax e lunch.

Igår kolla vi stängsel till ston o föl. Gick med mätaren o kolla var de sluta mata fram . Lagade o fixade. Hoppas de funkar nu.

Var o klippte mej ,lite drop in, hos Barbershop Molkom. Passar perfekt 250:- ingen resa.

Blodtryckskoll och svar på prov hos en mkt trevlig sjuksköterska. Konstiga njurvärden denna gång. Skulle visa läkaren..

Har ätit kokta grönsaker i 3 middagar UTAN bröd Hårt. Bröd är faan gott. Varför är de så? Köpte batterier igår o ska väga in mej nu på morron.

En bekant till mej sa nåt roligt. Under 74 kilo får jag äta godis……. över inget. Ganska bra tänkt.Jag vill vara mellan 65-66.8