1 nov

05.47 Fikar. Igår va de stalltjänst och sedan programträning. Höll på mellan 12-16 drygt. Gick bra. Märker själv hur nyttigt de är.

Kanske kör nån mer beroende på väder.

Två av mina elever som haft lite motvind o stolpe ut på tävling trots bra på träning smällde till igår med resultat över 65%. Härligt. Blir glad.

Jag visste de fanns och de gäller o ”bära fram” till de. Det ÄR lätt o tappa sugen.Målmedveten träning-de kommer

Idag fransar 12 och ska rida 3 innan de. Veterinär för vaccination 14.

Har småfuskat m maten och började igår. En massa Chilli gjord, kött i slowcooker och Birk köttfärssås klart. Idag blir de grönsaksgryta till mej. Ska försöka med en bröd och ost-fri vardagsvecka. Känner jag svällt. Rörig vecka = mkt ostmackor. Gött men usch.

Har inte bestämt om jag ska tävla i Örebro. Får se.

Ett annat moln över denna tillvaro är hö. Den som pressade åt oss gjorde de i regnet. Hur de nu gått till fattar inte jag men så är de. Jag har en räkning på 50.000 på oanvändbart hö och måste dessutom köpa annat. Lite som en fortkörningsböter men ändå inte. Då njöt man lite i en liten stund kanske?

Sälja sig dyrt? Ja kanske de??