18 okt

06.19 Fikar. Ja vart ska man börja ? Tänkte förskriva igår em men ”hann” inte eftersom jag lagade mat ist. Utan att nån bett mej…matlådor-till andra.

Så blir de ..ofta.

Igår släppte jag ut hästar och mockade klart innan 8 (bara 5 st) Började i Filipstad kl 9. Hemma vid ett, red 2 hästar direkt + en lektion.

Skulle göra lite planering o så. Gick sådär.

När jag red satt jag o tänkte på (fel fokus när man rider) att väldigt lite av de jag tycker är roligt vill jag göra. En märklig ekvation.

Jag som älskar o tävla känner en viss ångest av att åka iväg till Mantorp. Det har definitivt inget med tävlingen i sig att göra utan att jag inte orkar-mentalt.

På ett plan kan jag lika gärna sitta i soffan o titta på inspelade avsnitt av Bytt är Bytt ex vis. Eller sitta i bilen o spela WordBlitz på Coops parkering…Avstängd med andra ord. Passar inte riktigt ihop med den andra delen-fin lastbil, har fina hästar att tävla. vad är problemet??

Mycket att göra? Visst är de så men det är oxå en förutsättning för att ha det ovanstående. Planering kan bli bättre,absolut men den blir svår när huvet är varmt o ömt.

På nåt sätt kan jag prestera men inte ”njuta”. Är rätt övertygad att man behöver njuta för att kunna prestera i slutänden.

Är de synd om mej? Njae ibland kan jag tycka de,precis som alla kan tycka om sig ibland men inte i stort. Man har en stor del att ta ansvar för själv. Jag vet man kan förändra men jag upplever att så många bitar som går lite in i vartannat hakar liksom i……..

Får fundera. Tog blodtrycket igår efter 5 dagars huvudvärk o öronsus….Japp de va högt igen. Får öka ena tabletten.

Bestämde igår att jag skippar fortbildningen idag-Karlstad. Behöver vara hemma.