4okt

05.38 Fikar.Gjort en slags Stroganoff till matlåda.

Drömde i natt jag hade ätit korv….att jag kom på de när de var för sent. De va när jag skulle hämta påyllning, Anders Bagge bl.a hade nyss klivit av en karusell o ställde sig för att servera. Han hällde upp moset och sedan sa jag Stopp jag äter ju inte korv. Får ta kryddor ist. Hahahahah

Dagen startade i stall. Ett fullt stall när ston är inne och en kompis hästar. Släppte ut , gick med tre ston o föl till hagen.Gick bra ända till när de skulle in i hagen,då vände två föl o sprang åt andra hållet. Avgrundsvrålet jag gav till trots så kom de tebax.

Alla ut…mocka o in igen faktiskt. Himlen öppen. Jag skulle till Karlskoga och kunde inte läämna dem ute. Kom hem 16.30. Tog in ston…mockade inne och for in o duscha. AS-hungrig. Inte ätit sedanmorron. Glömt.

Dusch och iväg till Pinchos. Men de blir nåt slags hets-grej …man landar inte. Svamprisotton slår allt.Skulle kunna äta till efterrätt oxå.

Hemåt redan vid 19.30 …då va de hönsen som skulle ha sitt.

Sedan Mästerkock där de tre som är kvar är SÅ bra o härliga. Maja vinnare tycker ja.SKöna Gadd i sina myspyjamasar och fina John.

Idag rida alla då jag inte red igår. Ska va ”ledig” em. Behöver handla..betala räkningar osv.

Nästa helg döma Stockholm