3 okt

06.14 Fikar. Stel. Ska ta stallet…se va de är för väder. Planera hästar. Jag åker 9.45 o har träningar i Karlskoga. Ska de va ute? Regnar bort? osv.

STo m föl släpptes ut i går fm. Verkar ha njutit av en natt inomhus. Tog in dom igen i går kväll.Kändes skönt.

Igår hade jag stalltjänst fm. Blev en del boxar..12 st med ston inne. Skulle o tävla. Hade bestämt jag skulle rida ett lätt pass här hemma OM framridningen i Sunne blev svår. Svår menar jag med blöt ute bana och trängt tält. Så blev de så de kändes bra. Började i klafset ute men där gick de nästan inte o galoppa. Gick in. Han va SÅ duktig.

Gick i de stora bra. Allt kan bli bättre förstås. De som jag ”missa” var halten /rygg. Han ryggar så fint men så stanna jag för tidigt. Av nån anledning…. hahahah Längning av form bra och skolor. Skritten bra….bättre med ta tygeln delen än väntat. Så där fattning. De är oxå en bra grej annars. Galoppen är ju hans bästa. Skulle öka långsidan….. stolt liksom.Hahahah Han klonkar i dressyrstakets-klossen så de smäller. Han byter galopp..till förvänd. Får bryta av o rätta. En 4 och en 5 på övergång. Synd men ingen fara. Byten funka. Första rätt bra t.om Satte även andra med ngt svajig form. Han har en fin mekanik i byten .

Vann på 70.2% Härligt. Snäll…lastas…..promeneras. Ett Abarn.

Ikväll blir de Pinchos. Fyller år. Fira? Jag har ju ,utan att skoja bort de, lite problem med detta. Har ju åldersångest. Inte på ett roligt sätt utan ett problematiskt. Känner att jag inte ens vill skriva att nästa år 60 år……VILL INTE.

Man kan tycka som man vill om de men så är de.

Dagens KING