2 okt

06.19 Fikar. Trött. Igår fm tog jag in föl och mammor. Orka inte se dem klassblöta. Ja de har ställen o gå in men det är inte så att stona tänker : Ja mitt föl kanske oxå måste stå här inne utan ….stona parkerar och nåt föl hamnar utanför.

Ska släppa ut på dagen och tar in i kväll igen.

Red under dagen..kommer nästan inte ihåg vilka. Dagarna flyter ihop liksom. Longerade Iogurte lite innan jag skulle rida och när jag knäppte av longerlinan började jag sadla av…i manegen. Glömde jag skulle rida eller glömde att jag inte ridit.

Åkte till Sunne på min första pay&ride. Jag var ju reserv länge o visste inte om jag sulle tävla så tänkte att ”de får duga” Festus fick stort A i uppförande. Klarade byten om än svajiga. Blev ca 67& MsvB1

Målet var 64 så de va ju helt OK.Ska starta idag.

Tror jag rider fram här hemma …blir rörigt i regn o snålblåst.