27 sep

05.47 Fikar. Sovit ovanligt bra. Igår red jag bara Festus. Hade stall och em ägnades åt fotografering. 4 hästar som dekorerades.

Mästerkock ,te o mackor.

Idag är det tävlingsmöte. Via Skype. Får kolla upp tiden ,har glömt. SKa rida alla på dagen. Veterinär kommer 9 och ska kolla dräktighet på Furstinels, samt vaccinera en.

Kommer att fortsätta i Dammängen. Ska sätta ut datum.

Förra veckan var ju en rätt lugn sådan i förhållande med kommande. I morron Örebro sedan Uddevalla-Sunne ev tävling och Karlskoga på söndag.

Jättekul 2 av de som tränar i Uddevalla red MsvA igår och den ena placerade sig och den andra som dessutom debuterade red på godkänt. Om man jobbar som tränare är just sånt som är jättekul. Inte att förringa att rider man klasser från MsvA och uppåt och håller sig över 60 …sedan kan man ha som mål över 64 osv… Det är mkt som händer och man behöver en känsla av att man blir bekväm i klassen.

Jag tycker förresten att man kan plocka ur saker ur alla ritter o vända till positivt. Jag red en B5 i maj på Iogurte på 57%? Jag var så arg…..och så trött på mej själv som missat o ha hästen framför skänkel. Det är ju oftast de som blir fel.Jag blev taggad av att de gick som de gick.

Plocka bitar ur varje start och gör en vettig analys.

Jag red mina första starter på Samantha Hit som sedemera gick Falsterbo(utblåst) och Breeders Gick MsvA som 7 åring på drygt 70%

MEN red oxå LB i Karlskoga på 45% hahahhaha

Man ser……de betydde INTE att jag var dålig och inte heller att hon va dålig.

Ibland behövs mer tid .

ST georg
MsvA