14 sep

05.41 Fikar. Krispigt ute. Idag behöver mina ”hästsysslor” vara färdiga till 10.00 för sedan har jag träningar. Örebro i em kväll. Handla hästmat på vägen.

Red Iogurte igår som va rätt bra. Önskar han ”tog tag” lite mer framåt. Jobbar på de. Red över bommar osv. Bytte i vartannat. Han har så lätt för tekniska grejer o de är skönt. Actor oxå bra. Finns en Intermediare B nånstans som är piaff/passage klass. Vi får se.

Festus duktig. Behöver bli kvickare men fin.

Gjorde en stor gryta grönsakssoppa igen. De måste bara vara så nyttigt. Koka en massa grönsaker …mosa ,nån deciliter grädde och äta. Man kan skita i o mosa….finhacka o skippa grädden. Brukar göra lite hur som. Jo jag hade i svarta bönor när de va färdigmosat för o få lite mer ”matigt” Helt OK.

Blev sittandes o såg på nåt 112 Helikopter från England igår. Ambulanspersonal över huve taget…..vilket folk. Snacka om handlingskraft.

Typisk yrkesgrupp som skulle ha höjd lön.Vet iochförsig inte va de har men kan tänka mej.

Ikväll hemma 22.30 ca