11 sep

06.11 Fikar. Konstigt ..ingen huvudvärk, Kom hem22.45 från Uddevalla,somna halv ett. Upp o letar kräks som jag hörde från hunden . Somnar igen. Vaknar 05.45 och inget…..konstigt . Förutsättningar fanns. Men så gött.

Uddevalla gänget levererade. Härligt.

På dagen hann jag rida Festus och Actor.

Glad att jag inte fick för mej att tävla idag utan håller mej hemma. Finns att göra. När jag kom på skogsvägen en bit bort så fick jag plötsligt se nåt som gick i vägen. De var en stor Igelkott som fångat en padda.

Stannade bilen o gick ur för att filma. Så gullig….

Kände mej duktigt och åt inget när jag kom hem. Kolla Idol.

Idag som sagt hemmadag. Har frågat Birk om han vill fiska lite senare men jag är inte högt på hans lista av fiskekompanjoner … vi får väl se. Jag är för dålig helt enkelt.

SKa rida de jag hinner . Va visst dressyr på TV oxå.