23 aug

05.57 Fikar. Har skrivit en gång men har nåt skit i dator så allt hängde sej.

Lovade mej själv för många år sedan att INTE visa föl. GJorde de igår. Är mer o mer övertygad om att kunna visa o förbereda föl är lika viktigt. Givetvis ka de inte vara vinda o konstiga men uttrycksmässigt. Rätt tajming, rätt mängd alerta. Definitivt inte trötta.

Jag hade snälla människor som fixade o körde mina föl medans jag själv tävlade. Tydligen var fölen på plats för tidigt. Jag hade gjort schemat så de va inget nån kunde gjort bättre härifrån. Hur snabbt från transport till manege? Så som de travade i hagen i gårkväll……. gjorde de inte på visningen och jag är ju medveten om detta.

Min första visning Lindy Hop som jag själv tyckte va jättefin fick knappt klass I på visningen. Igår debuterade hon Grand prix dressyr. En annan likadant…knappt klass ett men åkte sedan på hingstmönstring och gick vidare.

Inte min grej.

Jag åkte till Gripen på tävling. Lars med o körde. Startade Iogurte i MsvA1 nationell. Fick in i den mörka manegen… högt ljud……Inte en titt på något. Så konstigt. Gick programmet utan en miss. Varför bara 63 nånting? Formen.. behöver bära sig jämnare och lite så. 7 på piruett….byter fint men inte riktigt rak osv. Men blev placerad 3 a.

Actor…gullis. Debuterade samtidigt som mej i Int IB den första klassen med piaff passage. Jag har ju medveten tränat lite och inga ettor alls. Han får fokusera på tvåor .

Han var lite på trycket o de kanske var bra i vissa moment. Tyvärr i ökad trav som han är rätt bra på var han så het så jag våga inte rida på. Brukar ju få bra där annars. De trycket kanske var bra då han klarade de flesta P&P grejerna. Sax ok piruett ok ennl plan.

Ettorna…de sista…jag fokuserade . Börja häpnandsväckande bra….fortsatte o slutade inte förrän 9 st…ska vara 7 hahahhahah Sista galoppökningen 5 ex vis….långsidan . Får inte till de. Dekostar. MEN över 60 som var ett drömmål faktiskt. 60.9%

Gullig

MEN sedan blev de så här. En kort redogörelse som inte slutat då jag är så irriterad. Inte på placeringens vara eller inte vara utan vart är de på väg

Detta hände: Jag var anmäld på två häster. Hade tävlat de två i Hagfors o tog för givet deras pass låg kvar i lastbil. Tittade på vaccinationslistan innan jag åkte och såg mej inte. Jag hade de två passen i bakhuvet o tänkte de va grönt. Jag startar MsvA1 på en …blir placerad. Jag startar annan klass med andra och ska hämta mitt protikoll. Får de inte utan de ringer efter ÖD. Jag ska visa vaccination på MsvA hästen, OK jag stod inte med o jag hoppas de va de passen som låg i bilen säger jag. Rörig morron…skickade föl till Lillerud oxå. De va fel pass…..de som efterfrågades. Jag kontakta hemmet och fick foton på passet och jag bad om ursäkt samt att jag tävlat hela året o trodde de låg kvar. Jag blev diskad och av med priset. Inte hela världen men de kändes konstigt o stelt.