19 aug

05.46 Fikar. Trött. Blev väckt mitt i nån dröm o kände att nån timme till hade suttit fint. Men nu sitter jag här.

Kom hem 21 nånting igår efter ett träningsbesök på ny plats i Karlskoga. Trevligt o fint.

Nya ansikten och man får se vilka som vill komma tebax.

Idag är de hemma och sedan Hagfors. Hoppas vädret håller sig för där är man ute.

Actor ska tävla söndag

Igår red jag igenom progremmet,i delar och blev filmad. Behöver vara mer noggrann med rakriktning. Traven OK likaså piffandet o puffandet. Första serien OK ,första piruetten njae..andra överraskande bra. Saxen funkar. Varje? ja de kan gå eller inte. Så får de bli.

Iogurte ska tävla oxå ..en MsvA . Blev filmad. Han behöver bli starkare. Gör nog så gott han kan. Klarar grejerna. Ska bli bra med en träningsvinter rent styrkemässigt. SKukke kunna rida en Intermediare I med honom rent tekniskt. Men form och de andra funkar inte ännu.

Bytte hage till ston och släppte ut Lynx med svarta fölet med de andra. Vi får strecha i hagen om de funkar. SKa börja ställa ut höbal.