15 aug

06.01 Fikar. Fikade igår oxå men hade ett tidigt samtal med en kompis så jag ”missade” en del. KOmmer inte ihåg vad jag gjorde fredag egentligen.

Igår red jag tre och tömkörde en. Festus gjorde fina byten,helt otroligt,riktigt fina. Birk fick filma två . Härligt. Då trimmar vi vidare o ser om man kommer ut i nån MsvB så småningom.

Actor överpigg och gjorde nåt rus för han blev så upphetsad över en annan häst flåsande…. Actor…..hahahahahahJag har oxå ökat kraftfodret och rider ju inte så hårt så till slut märks de väl.

Ska börja med han idag- Hade en städplan igår när ändå träningarna var inställda men de gick inte(inte mentalt iallafall) Var i stallet 7 och mockade…träning 9 och började sedan rida. 4 st ca 5 timmar med allt runtomkring. Regnskur osv.

Kl hann bli 14.30 innan föl var fodrade o kollade,höns osv. Ashungrig. Detta koncept kan jag hamna i….göra klart grejen innan jag går in. Glömmer ? o ta med nåt mellis utan kör på.

Nåja kom in vid 15 ,käkade,kollade kompisar på Equipe,gjorde lite datorjobb…

Ut vid 17.30 o fodrade. Tja sedan blev de inte så mkt mer.

Idag är de stall,och rida alla jag ji´hinner på fm(helst) några träningar. Vill städa rummet m TV. Får göra de idag-och kall-hallen. Tycker de är kul att städa ,faktiskt.

Snart en vecka utan godis o kaffebröd. Inte mkt mackor heller.