10 aug

05.51 Fikar. Igår la jag en Älgstek i slowcookern och den var ju ,efter 10 timmar,klar i morse. Gahhh fick ta rätt på de nu på morron. Så nu står de 8 matlådor klara med stek,gräddsås och grönsaker. Såsen blev så där…fick ingen feeling men gick att äta och mkt sås blev de.

SKa släppa ut och åka 07.25 till Karlstad för ögonfransfix. Tebax hem o rida sedan Örebro/Karlskoga 14.45-22

Igår hände en ”på landet” grej. Jag hade en ”Inneeftermiddag” med städning och annat fix. Jag skulle dela en krukväxt som blivit för stor för sin kruka och har jordpåse på trappen. Strax innan jag öppnar dörren hör jag ett jädra kacklande ,jag öppnar och ser en höna i högsta fart och räven som är nån centimeter bakom. Han tittar till på mej och jag skriker STICK. Han sticker och hönan gömmer sej i syrenbusken. Jag o Birk fångar henne. Hon är oskadd.

Ser sedan att några till är utanför deras hage och jag fattar inte förrän jag ser nätet släppt i ett hörn.. Tuppen va oxå ute och han skulle säkert försvara henne. Idag ska de få vara inne……..

Red Iogurte som gick fint ,de är bra att tävla så man får lite perspektiv på grejerna.. De duger inte liksom även om de ”känns bra” Gjorde typ 20 galoppsluta in på medellinjen utan elle med byte för att kunna rida bättre när hästen blir lite som en mask.

Actor gick oxå ok..Lite slapp kanske men prova nu en vartannat som gick bra. 4-8-8-4-slutor OK.

Tarco igång igen.

Idag ska jag rida Festus innan jag åker.