8-9 aug

05.42 Fikar. Släppte ut,mockade och åkte till Vallentuna lör morron. Dömde från 11.30 till 16 nånstans. Trevligt o träffa folk. Spöregn tyvärr för de tävlande men s är de.

Hittade mitt hotell som var helt nytt för mej ,har legat på 2 andra när jag varit där. Ett rent övernattningshotell…rätt fräscha rum o de men man får känslan av flyktingförläggning eller nåt socialt. Fördomsfullt ? Kanske de eller nåt annat. Men så är de.

Hade en lugn kväll med en liten promenad och köpte hämtmat. Grönsaker kokta i kokosmjölk röd curry. Fatta inte riktigt hur starkt de va men NU gör jag de. Fick hämta snytpapper för näsan rann hela tiden men gott.

Kolla TV och somnade. På morron plankade jag och en frukostpåse stod i kylen. Börja sedan döma 9. Brukar bo på SPorthotellet…nåt liknande men de ligger vid ett utomhusgym och träningsområde. . Var visst i försäljningsläge.

Jag dömde fram till 14 och for då hem.Bestämde mej att jag ska försöka hålla lite diet-aktigt denna månad. Fracken var inte FÖR trång men kunde sitta skönare. Se om de hjälper.

Åt färsk spenat,tomat och en burk tonfisk till kvällen. La mej hungrig Hahahahaha

Idag hemmadag. Alla ska ridas. Organiseralösdriften där det blivit lite förstört inne i hallan av huliganhästar.

Känns som en planeringsvecka.