25-26-27 juli

05.58 Fikar. I natt SÅ varmt. Lika illa som att frysa en hel natt Visst. Hemma från semestern.

Vi höll planen och gjorde stallet lör morron ,åkte vid 9 för att ställa oss i kö på Sunne vattenland. Har man varit i Leksands park så blir man lätt besviken. Men de funkar. I 32 grader funkar de mesta vattnet.

Vi höll på hela dagen och avslutade med en svettig minigolf. Lars åkte mot oMolkom och jag /Birk mot Länsmansgården för incheckning.

Fint hotell i gammal stil. Passande för äldre par. Egen badstrand där ”di gamle” tog morrondopp promenerandes i badrockar.

Vi skulle käka. Ingen meny fanns tillgänglig så vi frågade . Fick en hel utläggning om olika Ramslöksinläggningar,pocherade gösar och rödbetsemulsioner..hahahahah Birk såg skeptiskt på mej.

Vi åkte till Sunne o käkade på Slottet vilket passa herrn bättre. Nästa dag blev de en rundtur efter Birks karta ,kolla efter lämpliga fiskevatten. Stanna vid 5-6 stycken men för varmt . Efter 3-4 timmar blev de en glass på Tossebergsklätten. Hem o vila…hann o se Isabell Werth.

Stack till American Diner 50″. Frågade tjejen vid beställningen om de fanns Fish & chips….ÖHHH???? Finns F&C????? ÖÖHHHH??? Visste inte va de va. Men snälla personalen…… EN annan stack fram huvet o sa : Nej de har vi inte.

Stack sedan till Kolsvik för en runda Minigolf till.

La oss tidigt. Igår käka vi frukost och åkte hemöver. Stannade till o fiskade. Hemma vid 12. Jag åkte o handlade. Birk upphämtad av kompis..skulle ut o fiska. Hahaha

Hem o fixade matlådor. Köttgryta,fisk,stroganoff,ugnsfalu,blomkålsmos,ris och klyftpotatis.

Till stallet o red två hästar,fodrade och var färdig.

Håller koll på SM dömningen ,inte kommit ut tider fredag ännu men verkar bli sent även då. Åker idag till Örebro för träningar,åkker till Skövde i morron då jag börjar döma 8.00 torsdag.

Späckad kurs hemma till helgen. Härligt!!