24 juli

05.47 Fikar. Ont….lite överallt. Huvet ”förstås” men känns lite som o ha en stör i ryggen. Måste ha blivit nån förskjutning av den där smällen. Funkar men tror det blir trött runt omkring.

Har börjat smygplanka igen och de funkar. Statiskt rör sig ju inte direkt. Nåja . Klaget färdigt.

Igår hemmadag förutom affärn. Träningar,stalltjänst och red 2 st. Några av mina fick bli lektionshästar. De är faktsikt lite intressant..

Flyttade ut kycklingar i kycklingdelen i hönshuset. Hoppas de haft en bra natt. Birk klippte gräs,de blev vattnat. Behöver nästan vattna varje dag och man ser vissa gräsplättar som torkar. Har börjat småpacka till denna dag på Sunne Vattenland. De ska bli 27 grader och dagen verkar väl vald.

Jobbigt när man står m blå läppar o gåshud i köer.

Tror jag täckt över stalljobben och lite ridningar. Mest orolig för fölet och att den ska hanteras och stretchas. Inte lätt.

Nästa vecka full. Träningar och 2 dagars dömning på Grevagården ponny SM med hotell. Kommer sedan hem till dressyrläger i 2 dagar.

Veckan efter dömningar i Stockholm 2-3 dagar. Ja de är jädrigt roliga grejer.

Det har gått riktigt bra för några elever på tävlingar o de är så härligt när delmål blir uppnådda. Kanske inte första gånger men de kommer om man ”tröskar” på så att säga.

Hade ett litet KBT samtal igår. Gjorde mitt bästa ,de va ett tag sedan. Med en annan person alltså. Jag har med mej själv varje dag .

Badkläder ja………. Linne i baddräktsmatrial och kortbyxer i sammamatrial. Inga traditionella badkläder på tanter USCH

Själv har